У Кременчуцькому спортивному ліцеї імені І. М. Піддубного провели годину патріотичної пам’яті до річниці Революції Гідності

Надрукувати

20 лютого в Кременчуцькому спортивному ліцеї імені І. М. Піддубного для ліцеїстів 5-11 класів провели годину патріотичної пам’яті «Час плине, а пам'ять залишається...» з метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Заняття з ліцеїстами провела вихователь Олена Левицька, також до заходу долучився  старший інспектор сектора ювенальної превенції Кременчуцького районного управління, капітан поліції Роман Сорокін.

На заході йшлося про подвиг героїв Небесної Сотні, їхню громадянську та національну відвагу й самовідданість у боротьбі за незалежну Україну. Герої Майдану, які віддали життя за  майбутнє Вітчизни, проклали шлях до свободи українському народу та право на вільний розвиток.

Діти вшанували пам'ять героїв Майдану, Революції Гідності – Героїв Небесної Сотні, а також тих, хто боронить сьогодні нашу державу від російських агресорів.