Previous Next

На базі Карітас Полтава діє інклюзивний дитячий центр

Надрукувати

Координаційний центр підтримки цивільного населення, як універсальний інструмент міжвідомчої взаємодії та співпраці підтримує зв'язок з партнерськими міжнародними організаціями з метою забезпечення підтримки постраждалого населення, а особливо уразливих категорій. 

Безперечно діти – є найбільшими жертвами російської агресії, адже навіть не перебуваючи в зонах активних бойових дій, життя кожної української дитини змінилось через війну і звісно не в кращу сторону.

Кожна дитина – це не тільки найбільший, але й найцінніший скарб для своїх батьків. В їхніх усмішках, допитливих поглядах та невинних діях криється велика сила, яка формує наше майбутнє.

Надійний партнер Полтавської області БФ Карітас Полтава допомагає втілювати ці ідеї у життя через інклюзивний центр, який функціонує за підтримки міжнародних партнерів, таких як Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT.

Інклюзивний центр – це простір, де кожна дитина, незалежно від індивідуальних особливостей, має можливість розвиватися та відкривати світ.

Якщо у вас є потреба чи бажання приєднатися до наших інклюзивних ініціатив, не соромтеся звертатися за телефоном 0504072350.

Разом ми будуємо сильні та згуртовані спільноти, де кожна дитина може відчути себе важливою та повноцінною частиною нашого суспільства.