Previous Next

У Полтаві відкрили ігровий клуб-кав’ярню

Надрукувати

2022 року Уряд запровадив проєкт єРобота. Від держави можна отримати безповоротну грантову допомогу для започаткування чи розвитку бізнесу. 

Найзатребуванішою серед українців є програма мікрогрантів «Власна справа», за якою можна отримати до 250 тис. грн.
Відкрити клуб-кав’ярню «Ретро Найтс» вдалося саме завдяки цій програмі.
Заклад працює за принципом антикафе, де можна придбати напої та провести час із друзями за грою. В колекції клубу близько 300 настільних ігор, сотні відеоігор для старих ігрових приставок, велика кількість коміксів.
У планах засновника закладу Андрія Богатиря – розширювати аудиторію, поповнювати бібліотеку ігор новинками та відкрити відділ для продажу ігор.
«Грантова програма дуже допомогла. Частину коштів ми витратили на оренду більш комфортного приміщення. Також зробили столи під замовлення, дуже схожі на ті, які мають професійні ігрові клуби в США», – розповів Андрій Богатир.
У межах грантової програми засновник ігрової кімнати-кав’ярні взяв на роботу двох людей. Вони працюють баристами. Заклад регулярно відвідують кілька сотень людей. Найчисельніша аудиторія – студенти.
Повну версію історії компанії, а також що таке урядова грантова програма єРобота – читайте на порталі Міністерства економіки України: https://cutt.ly/nwV6WxRo