Previous Next

В ОВА провели нараду щодо ситуації із заборгованістю на комунальних підприємствах «Полтававодоканал» та «Полтаватеплоенерго»

Надрукувати

Обласна влада докладає максимум зусиль, аби врегулювати ситуацію із заборгованістю на комунальних підприємствах «Полтававодоканал» та «Полтаватеплоенерго». В облвійськадміністрації провели спільну нараду з усіма учасниками процесу. Предметно обговорили стан справ.

«Першочергово розглянули варіанти врегулювання питання багатомільйонних заборгованостей, які не дозволяють вийти підприємствам із фінансової кризи. Окрім максимальної залученості до роботи керівництва підприємств та громад, обговорили варіант залучення міжнародних інвестицій, участь у грантових програмах», – розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

За його словами, ОВА максимально залучена в процес.

«Ми наполягаємо на тому, щоб підприємства знаходили можливість самостійно забезпечувати себе, а не сподівалися на допомогу за рахунок бюджетних коштів. Заборгованості не будуть покриватися грошима платників податків. Тримаємо ситуацію на контролі. Переконаний, що спільними зусиллями нам усе вдасться», – додав Філіп Пронін.