У Полтавській ОВА опрацювали дозволи на виїзд за кордон волонтерів за системою шлях

Надрукувати

 

При Полтавській ОВА продовжує працювати робоча група з надання дозволів на виїзд водіїв за межі країни. Її учасники опрацьовують питання пов’язані з перевезеннями медичних вантажів, гуманітарної допомоги та транспортних засобів для потреб військових, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, а також населення України.

На черговому засіданні члени групи розглянули звернення волонтера благодійного фонду «Сила Братерства України» щодо надання дозволу на виїзд за межі України в умовах правового режиму воєнного стану.

Мета поїздки – доставка на територію України чергового позашляховика, для потреб Збройних сил України. Волонтер уже не вперше виїжджає за кордон та доставляє транспортні засоби для наших захисників та захисниць.

За результатами розгляду звернення робоча група рекомендувала надати дозвіл волонтеру на виїзд за межі країни через систему «Шлях».

Раніше ОВА вже надавала такий дозвіл волонтерам цього фонду.

Нагадаємо, рішення Робочої групи носить рекомендаційний характер для начальника облвійськадміністрації перед підписанням розпорядження про виїзд за межі України в умовах правового режиму воєнного стану, яке в подальшому надсилається до Адміністрації Держприкордонслужби, для врахування під час виїзду водіїв за межі України.