Previous Next

Стартував проєкт для дівчат «LadyДій»

Надрукувати

В обласному молодіжному центрі стартував проєкт для дівчат «LadyДій», в межах якого запрошені лідерки думок діляться своїм власним успішним досвідом.

Відкрили проєкт зустріччю з керівницею Дія.Бізнес та Містохаб Альоною Гончаренко на тему «Малі кроки для великих змін». Спікерка ділилася своїм досвідом та інсайтами щодо побудови успішної кар'єри, внесення змін у сучасне суспільство.

Альона Гончаренко зазначила важливість початку змін саме з малих кроків, переконуючи, що це ключ до сталого розвитку. Учасниці заходу змогли задати свої питання та обговорити актуальні теми зі спікеркою. Захід став чудовим каталізатором для обміну ідеями та взаємодії між представницями різних сфер.

Проєкт «LadyДій» має на меті розвивати та підтримувати дівчат у досягненні їхніх цілей, створюючи платформу для обміну досвідом від лідерок у різних сферах життя.

Заходи такого роду надихають дівчат на активну участь у громадському та бізнес-житті, щоб разом будувати успішне та стійке майбутнє.

Проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях» реалізується ГО «Нова Полтава» в партнерстві з КУ «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради, за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID).