Результати чергового туру чемпіонату України з баскетболу

Надрукувати

У Полтава пройшли тури чемпіонату України з баскетболу серед дівчат у категоріях 2010-2011 р. н.

У першій категорії полтавські команди Леді БАРС UGTC та СДЮСШОР #2 здобули перемогу над харківською командою «Push team».

Олена Матвійчук із команди «ЛЕДІ БАРС UGTC» набрала за гру рекордну кількість очок (48) і стала лідером чемпіонату.

У категорії 2011 р.н. зіграли два тури. До Полтави завітали такі команди: ІФОДЮСШ (Івано Франківськ), ДЮСШ (Миргород), збірна Харківської області БК ХАІ, ДЮСШ (Переяслав).

Дві полтавські команди – ЛЕДІ БАРС UGTC та СДЮСШОР #2 – у турнірній таблиці загальної групи посідають 2 та 4 місце, що можливість пройти далі у наступний раунд чемпіонату України.

Дві полтавські баскетболістки увійшли у в 10-ку кращих гравців: Дарина Куць (СДЮСШОР #2) поставила свій рекорд за сумою набраних очків (29) у грі з ДЮСШ (Переяслав), що дало їй змогу увійти до 5 - ки найрезультативніших гравців. Дарина також лідирує в рейтингу за кількістю результативних передач за гру.

Баскетболістка з команди ДЮСШ (Миргород) – Уляна Короговна – стала другою за підбираннями після 5-ти ігр чемпіонату.

Мілана Балкова (ЛЕДІ БАРС UGTC ) увійшла у 5-ку найрезультативніших гравців. У середньому вона набирає 13 очок за гру.

16-18 лютого в Полтаві пройде черговий тур чемпіонату України з баскетболу серед юнаків 2012 року народження. Полтаву та область представлятиме команда КЗ «Олімпійські надії». Суперники – ДСЮШ #2 (Харків), КДЮСШ #1 (Суми), ДЮСШ #12 (Запоріжжя).