Previous Next

На Полтавщині триває реалізація проєкту «Реінтеграція ветеранів та ветеранок»

Надрукувати

Задля нових можливостей для ветеранів та ветеранок у системі переходу від військової служби до цивільного життя  в області впроваджується проєкт «Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей» за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини. 

Проєкт реалізується на базі Полтавського університету економіки і торгівлі. Кожен ветеран, ветеранка, а також їх сім’ї мають унікальну можливість посилити професійні та соціальні навички на різноманітних освітніх курсах, отримати юридичні, психологічні, кар’єрні та бізнес-консультації. І навіть — започаткувати власну справу, одержавши бізнес-грант та фаховий супровід.

В межах проєкту, 9 лютого 2024 року завершила навчання перша група слухачів курсу «Крій та шиття». Усі учасники курсу отримали відповідні сертифікати.

Курси створені з метою підтримки, реінтеграції у цивільне життя, отримання нових знань ветеранів та ветеранок (учасників/ць бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни), членів їх родин, членів родин загиблих (померлих) Захисників і захисниць України, а також членів родин діючих військових.

Детальну інформацію стосовно проєкту можна дізнатися за номером +380950594430, сторінці у Facebook https://www.facebook.com/veteran.dvv , або за адресою м. Полтава, вул.Івана Банка, 3 (кол.Коваля), ПУЕТ.