Підприємці Полтавщини можуть долучитися до проєкту UkraineReady4EU

Надрукувати

За підтримки Європейського Союзу український бізнес отримав нові можливості щодо посилення інтеграційних процесів для виходу на європейський ринок завдяки приєднанню України до програми фінансової підтримки ЄС «Єдиний Ринок», яка триватиме до 2027 року!

 Мета програми фінансової підтримки – сприяння українським малим та середнім підприємствам в їх інтеграції до єдиного ринкового простору Європейського Союзу задля зміцнення конкурентоспроможності, стійкості та розвитку успішної співпраці з європейським бізнесом.

Для представників малого та середнього бізнесу вже найближчим часом буде відкрита можливість отримати грантову підтримку на розвиток власного бізнесу в межах проєкту „Підтримка українських компаній в інтеграції до Єдиного Ринку ЄС – UkraineReady4EU”!  Слідкуйте за новинами на офіційній сторінці Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облвійськадміністрації у мережі Фейсбук!  

Надання підтримки триватиме до жовтня 2025 року. 1500 українських компаній отримають ваучери на мікрогранти в розмірі 2500 євро!

Мікрогранти можна буде використати на:

Запрошуємо більш детально ознайомитися з проєктом UkraineReady4EU: https://business.diia.gov.ua/ready4eu