На контролі групи «Прозорість і підзвітність» – закупівля щодо поточного ремонту підвалу житлового будинку під найпростіше укриття, – Філіп Пронін

Надрукувати

У фокусі робочої групи «Прозорість і підзвітність» – закупівля щодо поточного ремонту підвалу житлового будинку під найпростіше укриття в Кременчуці.

«Аудитори проводять детальний моніторинг. Розпочали аналіз через виявлені ризики порушень законодавства у сфері публічних закупівель. Про результати поінформують робочу групу», – розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.
Додав, що фахівці «Укрдержбудекспертизи» теж продовжують комплексну перевірку. Мають питання до кваліфікації робіт як поточного чи капітального ремонту. Щоб з’ясувати будівельні нюанси, чекають від громади необхідну документацію. Її проаналізують і також нададуть висновки.
Податківці зазначили, що фізична особа-підприємець, яка виграла тендер, нещодавно оформила найманих працівників. На попередніх засіданнях фахівці звертали увагу на відсутність оформлених робітників як ризик порушень податкового законодавства. Це питання врегулювали.
«Робоча група «Прозорість і підзвітність» продовжує допомагати громадам слідкувати за ефективним і відкритим використанням коштів», – підсумував Філіп Пронін.