На гарячу лінію ОВА протягом тижня надійшло більше 300 звернень

Надрукувати

У Полтавській ОВА продовжують працювати цілодобові гарячі лінії обласного контактного центру. Протягом минулого тижня мешканці Полтавщини  активно зверталися за допомогою для вирішення своїх життєвих проблем та повсякденних ситуацій. Загалом фахівцями центру  отримано більше 200 дзвінків, зокрема кожний шостий від внутрішньо переміщеної особи.

Найчастіше порушувалися питання виплати субсидії, надання гуманітарної та матеріальної допомоги, призначення соціальних виплат. Не втрачають своєї актуальності й проблеми в сфері житлово-комунального, дорожнього господарства та земельних відносин.

Із трьох сотень звернень, які зареєстровані протягом тижня, значна частина переадресована з Урядової гарячої лінії та контакт-центрів міністерств.

За результатами опрацювання раніше отриманих заяв та скарг близько 200 заявників отримали письмові відповіді з ґрунтовними роз’ясненнями, а кожне п’яте звернення – вирішено позитивно.

Кожен за потреби може зателефонувати на безкоштовний номер гарячої лінії: 0800502230 чи на додаткові номери: 0506927431, 0666568727.

Крім цього, для учасників бойових дій, родин мобілізованих та загиблих військових продовжує діяти спеціалізована гаряча лінія: 0951865360. Дзвінки приймають із понеділка по п'ятницю з 09:00 до 18:00.

Робота в напрямку сприяння громадянам в реалізації конституційного права на звернення триває постійно.