На Полтавщині формують нову бригаду Нацгвардії України

Надрукувати

На базі однієї з частин Національної гвардії України формують нову бригаду в Полтавській області. Про це на брифінгу в офіційному медіацентрі Полтавщини розповів представник військової частини 3052 Сергій Луніч.

«Створення нової бригади – це необхідний, запланований крок, що покликаний посилити обороноздатність країни. Бригада буде здійснювати оборону особливо важливих об’єктів й об’єктів критичної інфраструктури та боротьбу з ДРГ», – зазначив Сергій Луніч.

Військову службу бійці новоствореної бригади проходитимуть на території Полтавської області.

«Спочатку на новобранців чекає курс базової військової підготовки в навчальних центрах Національної гвардії України. Підготовка за фахом здійснюватиметься вже у складі підрозділу. Бригаду формуватимуть як із мобілізованих, так і добровольців. Нам потрібні стрілки, кулеметники, гранатометники, екіпажі бойових машин. Також будуть потрібні кінологи, психологи, фельдшери та санітари», – зауважив Сергій Луніч.

Усі охочі можуть зателефонувати (номер телефону вказаний на фейсбук-сторінці в/ч, https://www.facebook.com/3052ngu) та отримати інформацію про наявні вакансії й вимоги до кандидатів.