Другий етап шкільних ліг на Полтавщині розпочнеться зі змагань із волейболу

Надрукувати

Волейбол розпочинає серію міських змагань у шкільних лігах Полтавщини. Гратимуть дівчата та хлопці дев'ятих класів, 2009 року народження та молодші. Вже сформували 421 команду, яка на початку лютого розпочне змагання між закладами.

Учениці школи №38 уже сформували свою команду й самі ініціювали тренування.

«З однією подругою я колись грала у пляжний волейбол, з іншою ходили в спортивну школу. Ми об’єдналися і попросили вчителя фізкультури нас потренувати. А тут ще й такий чудовий проєкт з’явився «Всеукраїнські шікльні ліги пліч-о-пліч». Чому б не спробувати позмагатися?» – розповідає 14-річна учасниця команди Соломія.

У школі також сформовано чоловічу команду з волейболу. І дівчата і хлопці візьмуть участь у міському етапі змагань між закладами. До змагань їх тренує Наталія Проценко, вчитель фізкультури школи та тренер з волейболу місцевого клубу.

Амбасадор проєкту на Полтавщині, заслужений тренер України, майстер спорту з тхеквондо Юрій Шавиро теж відвідує тренування команд.

«На запрошення Полтавської ОВА я став амбасадором проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» на Полтавщині. Ініціатива проведення змагань наразі дуже актуальна. Нашим дітям зараз дуже не вистачає рухової активності, спілкування, бо ми розуміємо ситуацію в нашій країні. Цей проєкт допоможе дітям в змагальній атмосфері покращити фізичну форму, поспілкуватися та знайти нових друзів», – розповів він.

Формуємо здорове покоління та розвиваємо лідерські здібності.

#разомпереможемо

#плічопліч

#шкільніліги

#scl