Previous Next

Відбувся День відкритих дверей у Кременчуцькому ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою

Надрукувати

У Кременчуцькому ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою провели перший із запланованих профорієнтаційних заходів – День відкритих дверей. Заклад відвідали більше 30 родин потенційних абітурієнтів, які виявили бажання вступати до військового ліцею.

Начальник ліцею Валерій Марченко ознайомив присутніх з історією створення закладу, основними напрямами та пріоритетами у навчанні, розпорядком дня ліцеїста, харчуванням дітей, розкладом занять та перевагами, які отримують випускники, закінчивши заклад такого профілю.

Заступник директора з навчальної роботи Лариса Кулик та заступник з виховної роботи Ірина Васильєва розʼяснили правила прийому, проаналізували список необхідних документів та вступні випробування, відповіли на питання батьків і абітурієнтів.

Відбулась екскурсія закладом, де запрошені оглянули умови проживання ліцеїстів: спальні приміщення, класи самопідготовки, спортивну та тренажерну зали, їдальню, кімнату вогневої підготовки, музей, плац, спортивний майданчик. Також запрошеним запропонували поспостерігати за елементами проведення уроку з «Захисту України» та повправлятися у збиранні/розбиранні зброї. На завершення усі бажаючі написали заяви про наміри вступу до ліцею. Наступний День відкритих дверей заплановано на початок березня.