У Кременчуці, на базі кулінарного хабу, проводять перші тренінги для шкільних кухарів

Надрукувати

На базі кулінарного хабу в Кременчуці 22 «агенти змін» проводять перші тренінги для шкільних кухарів. Навчають їх працювати з сучасним обладнанням і готувати страви з оновленого меню.

Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.
«Протягом трьох днів нові навички здобудуть 135 працівників харчоблоків із Кременчуцької громади. Підготовка триває за каскадним методом. Тобто ті, хто пройшли курси і стали тренерами, далі діляться знаннями та досвідом з іншими, – розповів Філіп Пронін. – До 2027 року всі працівники харчоблоків в області пройдуть навчання».
Ознайомилися, як застосовують каскадний метод, і ректори вишів Полтавщини.
«Реалізуємо проєкт у межах реформи шкільного харчування, ініційованої першою леді Оленою Зеленською. До співпраці залучені також громадські об’єднання «Культ Фуд», «Національна асоціація громадського харчування» за підтримки Посольства Швейцарії та Швейцарської агенції розвитку та співробітництва. Різноманітне та корисне харчування – запорука здоров'я наших дітей. Дбаємо про найдорожче», – підкреслив Філіп Пронін.