Previous Next

Місце сили: в Кременчуці діє центр життєстійкості за підтримки ПРООН

Надрукувати

З жовтня 2023 року в Кременчуці працює центр життєстійкості «Місце сили», у якому жителі міста можуть отримати підтримку та нові можливості для розвитку. Протягом перших 3 місяців роботи у центрів провели 44 заходи для більше ніж 900 жителів міста.

У закладі проходять майстер-класи, арттерапія, заходи з розвитку навичок для молоді міста. Кожну суботу о 15.00 у центрі відбуваються безкоштовні кіноперегляди. У «Місці сили» працює психолог, тож можна отримати індивідуальні психологічні консультації, яка є анонімними та безкоштовними, а також групові.

Ініціативу зі створення центрів життєстійкості «Місце сили» у місті Кременчук впроваджує ГО «Клуб рибалок України» та ГО «Комітет молодіжних організацій» за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні UNFPA Програми розвитку ООН в Україні та UNDP в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Громадська організація «Клуб рибалок України», яка була релокована з-під Маріуполя, реалізує проєкт «Центр життєстійкості» у трьох містах — Ніжин, Кам’янське та Кременчук, які були обрані ООН за результатами конкурсного відбору.

У Кременчуці партнером у впровадженні проєкту стала громадська організація «Комітет молодіжних організацій», яка відповідає за ремонт приміщення, у якому згодом буде розміщуватися «Місце сили».

Приміщення на вулиці Шевченка, 64 міська влада надала для потреб центру життєстійкості тимчасово, поки в основному приміщенні йде ремонт. Він триватиме до 30 квітня. Де саме основне приміщення знаходиться, поки не розголошують.

Центр життєстійкості «Місце сили» працює з 12.00 до 20.00 з вівторка по суботу. Про актуальні події центру можна дізнатися, зателефонувавши за номером телефону (099) 246 59 90 або через офіційні сторінки у соціальних мережах https://www.facebook.com/groups/1087475175503389

https://t.me/mistsesylykremenchyk.

Проєкт #EU4Recovery— Розширення можливостей громад в Україні впроваджує UNDP Ukraine / ПРООН в Україні із залученням UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення та UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу. European Union in Ukraine.