Фонд «Жіночі можливості в Україні» продовжує підтримувати багатодітних жінок

Надрукувати

Фонд «Жіночі можливості в Україні» продовжує підтримувати багатодітних українок, які виховують дітей і водночас не відмовляються від мрії про кар'єрний розвиток та фінансове зростання.

Якщо в твоїй родині троє або більше дітей, бери участь у проєкті «В мережі» від фонду «Жіночі можливості в Україні». Наш фонд безоплатно надає ноутбуки, необхідні для роботи, навчання та розвитку багатодітних мам.

Також для кожної учасниці ми забезпечуємо курс з «Основ комп’ютерної грамотності», проходження якого є обов'язковим. У проєкті «В мережі» можуть брати участь жінки, які відповідають наступним умовам:

- виховують троє та більше дітей у родині;

Належать до ще однієї з двох категорій:

- мають статус ВПО (підтверджений офіційною довідкою);

- чоловік кандидатки перебуває у складі Збройних Сил України.

Заявки приймаємо з 22 до 28 січня 2024 р. Восени 2023 року перші 10 переможниць проєкту отримали ноутбуки. Шкільні вчительки, перукарка, будівельниця, математик – ці жінки шукають в собі сили для відновлення у нових умовах життя та тепер мають додатковий інструмент для того. Ми хочемо, щоб попри важкі воєнні умови, вимушену евакуацію з рідних міст, початок власної справи з нуля ці жінки залишалися увімкненими у ритм сучасного життя та цифрового світу. Заповнюй онлайн-форму заявки і проходь обов'язкове тестування за посиланням https://forms.gle/PerrjWop9jtkAVG48.

Сьогодні вже можна подати свою заявку. Поспішай!