Previous Next

Полтавська обласна організація ТЧХУ – надійний партнер соціальної сфери Полтавщини

Надрукувати

Налагоджена взаємодія та співпраця між державним та громадським сектором відіграє чи не найважливішу роль в питанням підтримки постраждалого населення та реагування на виклики війни. 

Завдяки багаторічному партнерству Департаменту соціального захисту населення з Товариством Червоного Хреста України, неодноразово установи та громади області отримували гуманітарну допомогу для забезпечення нагальних потреб уразливих категорій населення, в тому числі які потребують постійного стороннього догляду.

Продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти, ковдри, кухонні набори, побутова техніка та дизельні генератори – це далеко не повний перелік гуманітарної підтримки від Полтавської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, яку спрямовано до обласний будинків-інтернатів на потреби понад 2 тисяч їх підопічних.

Нещодавно матеріальна технічна база Новосанжарського дитячого будинку-інтернату посилилась завдяки переданому потужному генератору на 60кВт, який забезпечить безперебійну роботу комунікацій закладу на випадок блек-ауту або збоїв в роботі електромереж. 

Наразі у цьому закладі перебуває 100 підопічних, з них 15 мають статус внутрішньо переміщених осіб.

Користуючись нагодою, від імені Департаменту та адміністрації будинку-інтернату, висловлюємо найщиріші слова подяки голові Полтавської обласної організації ТЧХ України Ірині Аркадіївні Плюсніній за щоденну нелегку роботу, яка є вкрай важливою для кожного мешканця Полтавської області, а особливо для уразливих категорій населення.

Підтримка та готовність допомогти – є важливим базисом на шляху забезпечення ефективної державної політики соціального захисту та подолання негативних наслідків військових дій.