417 жителів Полтавщини отримають матеріальну допомогу з обласного бюджету на понад 5,7 млн грн

Надрукувати

В обласній військовій адміністрації відбулося чергове засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги населенню з обласного бюджету. Розглянули 437 звернень громадян. Загальна сума виплат – понад 5,7 млн грн.

Зокрема 54 сімʼям загиблих військових нададуть допомогу на понад 2,5 млн грн. 70 військовослужбовцям, які отримали поранення, буде виплачено від 5 до 20 тисяч гривень залежно від ступеня тяжкості захворювання на 670 тис. гривень.
Цього місяця понад 270 тис. грн з обласного бюджету отримають і шість родин з Миргорода та Омельника, житлові будинки яких були пошкоджені внаслідок ворожої атаки.
На комісії позитивно розглянули заяви 106 мешканців області щодо виплати допомоги на лікування, також й онкозахворювань, для 109 дорослих і 14 дітей. Серед звернень і документи 9 переселенців, яким також нададуть виплати на лікування онкозахворювань на 63 тисячі гривень.
Полтавка, дім якої пошкоджений через пожежу, отримає з обласного бюджету 15 тисяч гривень на покращення матеріального становища.
Крім того, чотири жителі Полтавської області, яким у лютому виповниться 100 років, отримають із обласного бюджету одноразову матеріальну допомогу в сумі 5000 гривень.