У Центрах ветеранського розвитку пропонують здобувати професійні знання

Надрукувати

У Полтаві в Центрах ветеранського розвитку пропонують здобувати професійні знання, а також надають психологічну та соціальну підтримки.

Такі заклади на Полтавщині за ініціативи Мінветеранів функціонують на базі двох вишів – Національному університеті “Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка” та Полтавському державному медичному університеті.

На місцях працюють фахівці, які допомагають Захисникам і Захисницям адаптуватися до цивільного життя за принципом “рівний-рівному”.

Ветерани й ветеранки, члени їхніх сімей можуть отримати при Центрах інформацію щодо проходження медичної, психологічної та соціальної реабілітації. Також тут проводитимуть заходи з підвищення емоційної гнучкості, комунікативних навичок після повернення з військової служби до цивільного життя.

Також фахівці Центрів ветеранського розвитку консультуватимуть щодо навчання, працевлаштування чи реалізації проєктів власного бізнесу. Для цього університети готові запропонувати варіанти профільної освіти та курсів, надання консультацій та реабілітаційних послуг.

За додатковою інформацією звертайтеся за контактами:

Центр ветерансько прозвитку при “Полтавській політехниці імені Юрія Кондратюка”
(068) 445 47 47
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Координатор Центру – Шеремет Юрій Миколайович

Центр ветеранського розвитку при Полтавському державному медичному університеті
(050) 765 02 95
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Координатор Центру – Бойко Дмитро Іванович