Досягнуто домовленість про подачу електроенергії на всі дільниці «Полтавоводоканалу»

Надрукувати

Під головуванням першого заступника начальника Полтавської ОВА Богдана Корольчука в облвійськадміністрації відбулася нарада щодо заборгованості КП «Полтававодоканал» за послугу з розподілу електричної енергії.

15 січня АТ «Полтаваобленерго» після низки попереджень через борги відключило об’єкти адміністративного та службового призначення на дільницях водоканалу в Диканській, Карлівській, Кобеляцькій, Машівській, Зіньківській та Полтавській громадах.

Представники обох підприємств, депутати обласної ради, керівництво Департаменту будівництва, містобудування і архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики ПОВА обговорили шляхи вирішення проблеми.

«Домовилися до 18 січня надати АТ «Полтаваобленерго» механізм реструктуризації наявного боргу, щоб енергетики і надалі надавали послуги, – розповів Богдан Корольчук. – Розом із тим підприємство повернуло світло на всі відключені дільниці Полтававодоканалу. Є домовленість про те, що найближчим часом відключень не буде, водоканал буде зі світлом і продовжуватиме надавати послуги з водопостачання та водовідведення населенню».

Станом на 16 січня КП ПОР «Полтаваодоканал» має заборгованість за послугу з розподілу електроенергії по Полтавській філії більше 12 мільйонів, по Зіньківській дільниці – 108 тисяч гривень.