Представники облвійськадміністрації проводять моніторинг діяльності навчальних закладів Полтавщини

Надрукувати

За дорученням начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна представники облвійськадміністрації проводять моніторинг діяльності навчальних закладів області.

У фокусі уваги – Кременчуцький професійний ліцей імені А.С. Макаренка. Ознайомився з його роботою заступник начальника Антон Чубенко, поспілкувався з колективом, визначив проблемні моменти.
Заклад здійснює підготовку кваліфікованих робітників для швейної галузі, громадського харчування та сфери обслуговування.
За словами директора ліцею Олега Зубкова, нині тут здобувають освіту 353 учні. У Кременчуцькому професійному ліцеї імені А.С. Макаренка – 16 навчальних кабінетів, 9 навчально-виробничих майстерень із оновленим обладнанням та устаткуванням для проведення уроків виробничого навчання з професій. Є 1 STEM-кабінет, комп’ютерний клас, гуртожиток, спортивна зала.
«Завдяки участі в програмах розвитку освітнього середовища в закладі реалізували низку проєктів. Це енергозбереження, встановлення системи відеоспостереження, пожежної сигналізації, комплексної системи очищення води. Також отримали комп’терне обладнання. Брали участь у програмі розвитку ПРООН із відновлення та розбудови миру, – розповів Олег Зубков. – Нині ми є учасниками проєкту «Швидкi навички до працевлаштування в рамках програми GIZ Skills4Recovery» у партнерстві з німецьким товариством Sequa».
Антон Чубенко обговорив із представниками закладу проблемні моменти ремонту покрівлі гуртожитку та дооснащення закладу комп’ютерною технікою. Окреслили спільний план взаємодії на перспективу.