Приєднуйтесь до навчання для команд раннього втручання

Надрукувати

Якщо ви представляєте організацію/установу, яка хоче започаткувати послугу раннього втручання і підготувати фахівців, які її надаватимуть – подавайте анкету.

Уже під час навчання учасники зможуть розпочати надавати послугу раннього втручання, отримувати супервізійну підтримку від тренерів, обмінюватися професійним досвідом з колегами з інших команд.

При відборі перевага буде надаватися організаціям з Волинської, Харківської, Львівської, Закарпатської, Житомирської, Київської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Полтавської, Чернігівської та Чернівецької областей. На конкурс можуть подаватися заявки від організацій та установ різного відомчого підпорядкування та форм власності, крім закладів інституційного догляду дітей та комерційних установ.

Прийом заявок: до 31 січня 2024 року. Перелік команд, які пройшли відбір до участі в проєкті за рішенням конкурсної комісії, буде оголошений після 13 лютого 2024 року.

Проєкт підготовки команд раннього втручання виконується ЮНІСЕФ і Центр соціальних послуг Джерело у партнерстві з Українська Асоціація Раннього Втручання за фінансової підтримки Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) через державний банк розвитку KfW і підтримки Міністерство соціальної політики України та Координаційний центр з розвитку сімейного виховання та догляду дітей.

Прийом заявок – за посиланням