Previous Next

Лікарні, ЦНАПи, заклади освіти та спорту, об’єкти критичної інфраструктури і військові отримали роутери й датчики чадного газу

Надрукувати

До обласного гуманітарного штабу надійшла партія гуманітарної допомоги від міжнародних донорів. Датчики сигналізації чадного газу надали представники Благодійного фонду «Долонька допомоги». А від Міністерства внутрішніх справ Словаччини прибули 4G-роутери.

Сьогодні цю допомогу розподіли між ЦНАПами, лікарнями, закладами освіти, молоді та спорту, культури, об’єктами критичної інфраструктури Полтавщини та військовими. Всього передали 1389 сигналізаційних датчиків чадного газу.

«Це обладнання актуальне. Датчики сигналізації чадного диму не потребують спеціалізованого встановлення та працюють в автономному режимі від електромережі, – розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін. – Вони знадобляться в різних комунальних закладах і військовим. Вдячні міжнародним партнерам за допомогу».

1471 4G роутер розподіли не лише між закладами Полтавщини. За попередньої домовленістю ІТ-обладнання передали в Дніпропетровську (1000 шт), Херсонську (1000 шт) та Донецьку (50 шт) області.