Previous Next

Команда з Полтавщини взяла участь в першому етапі Кубка України з волейболу

Надрукувати

У Чернівцях відбувся перший етап Кубка України з волейболу.

Команда «Полтавщина-ПНПУ» за підсумками жеребкування потрапила до групи Б. Її суперницями стали «Нафтуся» – м.Трускавець (Вища ліга) «Галичанка-ЗУНУ» – м.Тернопіль (Суперліга ПВЛУ) «Волейбук-ЧНУ-ЧОДЮСШ» – м.Чернівці (Вища ліга).

26 грудня, у перший ігровий день Полтавки зустрілись з лідером чемпіонату Вищої ліги Трускавецькою «Нафтусею». Не дивлячись, на загальний рахунок 3:0 на користь «Нафтусі» (25:22; 29:27, 25:15), гра виявилась досить видовищною. 

27 грудня «Полтавщина-ПНПУ» впевнено обіграли суперника по Вищій лізі «Волейбук - ЧНУ - ЧОДЮСШ» та здобула загальну звитягу з рахунком 3:1(25:19; 30:28; 25:18; 25:20). 

Кращою гравчинею матчу стала Ганна Важинська (Полтавщина-ПНПУ), набравши 21 заліковий пункт. 

В останній ігровий день дівчата боролись з Тернопільськими опонентками, представницями Професійної волейбольної ліги України. Поступившись у першій партії з рахунком 14:25, полтавки зібрались і достойно провели другу партію 22:25. Матч закінчився з рахунком 3:0 на користь дівчат з «Галичанки-ЗУНУ». Наші дівчата посіли 3 сходинку в групі Б, а до 1/4 фіналу Кубка України вийшла «Нафтуся» м.Трускавець.