Previous Next

Чужих дітей не буває: Директор Департаменту соціального захисту населення Людмила Корнієнко привітала вихованців будинку-інтернату з прийдешніми святами

Надрукувати

Новорічні свята завжди асоціюються з дитинством, очкування дива та подарунків. Попри війну, діти, а особливо з числа уразливих категорій, як ніхто інші заслуговують на миті радості та додаткової уваги.

27 грудня директор Департаменту соціального захисту населення Полтавської облвійськадміністрації Людмила Корнієнко завітала до Новосанжарського дитячого будинку-інтернату та привітала його вихованок з прийдешніми новорічними святами.

Зазначений заклад створений для забезпечення соціального захисту дітей з інвалідністю та забезпечує надання відповідно до державних стандартів ряду соціальних послуг, таких як: стаціонарний догляд, соціальна реабілітація, представництво інтересів, паліативний догляд, консультування та соціальна адаптації.

Наразі на його базі проживає 99 вихованок, у тому числі 11 зі статусом внутрішньо переміщених. Мріємо, щоб ці діти, серця яких сповнені щирістю та добром, завжди відчували себе потрібними, адже кожна дитина є особливою і потребує опіки та піклування. 

Маємо надію, що новий рік як для цих чудових дівчат, так і для всієї Полтавщини буде кращим за попереднім, а головне з мирним небом над головою.

Директор Департаменту Людмила Корнієнко