Філіп Пронін: «Промислові підприємства Полтавщини – надійний економічний тил країни»

Надрукувати

Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін разом із першим заступниками Богданом Корольчуком та заступником Володимиром Василенком із робочим візитом відвідали Лубенський район.

Ознайомилися з роботою кількох підприємств.

«Промислові підприємства Полтавщини – надійний економічний тил країни. Попри війну вони продовжують не лише працювати, а й нарощувати потужності. Нещодавно побували на одному із підприємств, яке займається машинобудуванням. Оглянули виробничі цехи, асортимент продукції», – розповів Філіп Пронін.

Під час повномасштабного вторгнення діяльність підприємства майже не припинялася. Переважно вона спрямована на забезпечення потреб агросектору. Навіть у такий складний рік вдалося побудувати і запустити нове промислове приміщення.

Не залишають без уваги та підтримки й воїнів ЗСУ, тероборони. Передача автівок, обладнання, продуктів і медикаментів здійснюється на постійній основі. Для працівників створюють комфортні умови для роботи, відпочинку, забезпечують житлом.

«Соціальна відповідальність та людиноцентризм – невід'ємні складові бізнес-середовища області. Так тримати», – підсумував Філіп Пронін.