Previous Next

Робота групи «Прозорість і підзвітність», допомога військовим, зміцнення економічного розвитку регіону – пресконференція Філіпа Проніна

Надрукувати

В офіційному медіацентрі Полтавщини начальник ОВА Філіп Пронін провів заключну цьогоріч пресконференцію для медіа. Зокрема розповів про бюджет області на 2024 рік, програми соціально-економічного розвитку, які були затверджені на сесії, пріоритетні напрями роботи та відповів на питання журналістів.

Основна увага – обласному бюджету, витратам із нього та пріоритетним напрямам роботи ОВА у прийдешньому році.

«Акценти на наступний рік – допомога військовим, соціальна підтримка людей та економічний розвиток області. Війна не закінчилася. Ми не будемо акцентувати увагу на музеях, бруківці та інших речах. Потрібно сконцентруватися саме на військових. У нас є завдання по будівництву укриттів та ВОПів. Є питання по мобільних вогневих групах, техніці, яку ми передаємо в більш гарячі точки, де вона конче необхідна», – розповів Філіп Пронін.

Говорили також про співпрацю з керівниками всіх районів й очільниками місцевих рад. Порушували питання щодо економіки, освіти й медицини. Окрема увага – діяльності робочої групи «Прозорість і підзвітність» та її результатам.