Незабаром у школах області стартують канікули

Надрукувати

Через декілька днів у школах Полтавщини почнуться зимові канікули. Найпершими на перепочинок ідуть учні Оболонської громади – з 22 грудня до 12 січня. На день пізніше, з 23 грудня – Пирятинської, Полтавської, Сенчанської та Лохвицької громад, на навчання виходять 8 січня. Про це повідомив начальник облвійськадміністрації Філіп Пронін.

Із 25 грудня два тижні канікул у школярів Білоцерківської, Градизької, Котелевської, Краснолуцької, Кременчуцької, Мартинівської, Опішнянської та Семенівської громад. Три тижні – Горішньоплавнівської й Терешківської громад. Із 25 грудня до 19 січня відпочиватимуть учні в Білицькій, Великобагачанській та Великорублівській громадах.
Далі, із 29 грудня до 12 січня погодили канікули в Диканській громаді. На два дні довше, до 14 січня, – в Гоголівській, Заводській, Кобеляцькій, Коломацькій, Лубенській, Новоселівській, Омельницькій, Петрівсько-Роменській громадах. На десять днів – із 30 грудня по 8 січня – перепочинок від занять у школярів Лохвицької громади.
Різні терміни визначили заклади середньої освіти Михайлівської, Нехворощанської, Хорольської та Чорнухинської громад. В інших 28 громадах Полтавщини зимові канікули розпочнуться 1 січня та триватимуть до 14 січня.
«Бажаю дітлахам і педагогам відпочити з користю. Поповнити запас сил і енергії для другого семестру», – зазначив Філіп Пронін.