Previous Next

Спільними зусиллями забезпечуємо максимальні прозорість та підзвітність усіх процесів в області, – Філіп Пронін

Надрукувати

Наприкінці тижня відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність». 

Знову у фокусі встановлення модульних укриттів для закладів освіти. Цього разу розглянули ситуацію в Нехворощанській громаді з облаштуванням захисних споруд. Провівши аналіз, профільні служби виявили низку порушень. Цю перевірку супроводжує СБУ, після її завершення всі матеріали передадуть її фахівцям.

«Разом з представниками Полтавської міськради розібрали кілька їхніх закупівель. Зокрема й тих, про які писали медіа. Це ремонт мереж електропостачання, щоб встановити генератор для укриття однієї з міських лікарень, і виконання поточних ремонтів приміщень у дошкільних закладах Полтави», – зазначив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Опрацювали ще два питання: щодо капремонту однієї з полтавських ДЮСШ та поточного ремонту контейнерних майданчиків у місті. По обох закупівлях занотували ремарки представників робочої групи в контексті можливих ризиків. Фахівці перевірять відповідні закупівлі.

«Посилили нашу робочу групу. Включили до її складу представників науково-дослідного експертно-криміналістичного Центру МВС. Залучатимемо їх для аналізу закупівель», – зауважив Філіп Пронін.

Триває аналіз тендерів громад Полтавщини.

«Наша робоча група – це допоміжний, дорадчий орган і для громад. Спільними зусиллями забезпечуємо максимальні прозорість та підзвітність усіх процесів в області», – наголосив Філіп Пронін.