Спортсмени з Полтавщини завоювали 40 медалей на чемпіонаті України з плавання серед спортсменів із порушеннями опорно-рухового апарату

Надрукувати

Усі наші плавці, які поїхали на національні змагання в Кам’янське, повернулися з нагородами. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

«12 представників Полтавщини брали участь у чемпіонаті України з плавання серед спортсменів із порушеннями опорно-рухового апарату, зору. Завоювали 40 медалей! Із них 28 золотих і по шість срібних та бронзових», – розповів очільник ОВА.

Так, Ярослав Денисенко здобув п’ять золотих медалей, Олексій Вірченко, Денис Остапченко й Сергій Шевцов – по чотири «золота». Юрій Божинський – по дві золоті та срібні нагороди, Євгеній Богодайко – дві золоті й три бронзові, Євгеній Мандрика – по дві золоті та бронзові. Едуард Городянин виборов два «золота» і «срібло». Юрій Шенгур зібрав комплект нагород: зокрема золоту, дві срібні й бронзову. Ярослав Карпенко та Євгеній Близнюк завоювали по «золоту», а Даниїл Бєлий – «срібло».

«Вітаємо переможців і призерів та всю тренерську команду Полтавщини. Попереду – чемпіонат Європи. Вболіватимемо за наших», – додав Філіп Пронін.

Загалом у змаганнях брали участь 128 плавців.