Антон Чубенко відвідав Полтавський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Віталія Грицаєнка

Надрукувати

Полтавських ліцеїстів привітали з прийдешніми новорічними святами. Заступник голови Полтавської ОВА Антон Чубенко відвідав ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Віталія Грицаєнка. Разом із директором Департаменту освіти і науки ОВА Євгеном Кончаковським та ректором Харківського національного університету внутрішніх справ генералом поліції Валерієм Сокуренком поспілкувалися з ліцеїстами та колективом закладу. Обговорили стан справ і концепцію освіти в закладі.

«Вмотивована, патріотично налаштована молодь – це фундамент України, її міць та гордість. Хлопці й дівчата, які обрали навчання тут, у такому юному віці вже чітко бачать мету, розуміють свою місію в житті, вірять в Україну та без перебільшення є прикладом для наслідування, – зауважив Антон Чубенко. – Ця молодь зробила важливий крок у житті – стала вихованцями ліцею військового профілю, який, переконаний, випустить не одне покоління ліцеїстів, якими ми вже пишаємося і будемо пишатися надалі».
Принагідно ліцеїстів та колектив привітали з прийдешніми новорічним святами. Для навчальних потреб та зміцнення навчально-технічної бази подарували телевізор.
«Упевнений, що наші зустрічі з мотивованою молоддю будуть систематичними. Адже патріотичне виховання – це важливий аспект, який особливо в умовах повномасштабного вторгнення є актуальним, рушійним аспектом для нації. На рівні області всі ініціативи такого напряму будемо підтримувати», – підсумував Антон Чубенко.