Аграрний університет та Департамент культури і туризму ОВА підписали договір про співробітництво

Надрукувати

Директор Департаменту культури і туризму Полтавської обласної військової адміністрації Ірина Удовиченко та ректор Полтавського державного аграрного університету Олександр Галич підписали договір про співробітництво.

Співпрацюватимуть за напрямами навчальної, методичної, науково-дослідної роботи, інформаційних і консультативних послуг, взаємного обміну досвідом і підвищення кваліфікації з метою забезпечення розвитку туризму, вдосконалення туристичної інфраструктури, популяризації туристично-рекреаційного потенціалу, створення сприятливих умов для туристичної діяльності. Також угодою передбачені активізація створення та просування конкурентоспроможного туристичного продукту, реалізація перспективних ініціатив та інноваційних туристичних проєктів у Полтавській області.
«Підписаний договір спрямований на розробку ефективних методів мотивації та стимулювання навчальної діяльності здобувачів вищої освіти, проведення екскурсій, конкурсів, семінарів, круглих столів, конференцій. Працюємо разом на благо Полтавщини», – підсумувала Ірина Удовиченко.