Філіп Пронін зустрівся з командою Управління з координації гуманітарних справ ООН в Україні

Надрукувати

Керівництво Полтавської облвійськадміністрації провело робочу зустріч із міжнародними партнерами. Начальник ОВА Філіп Пронін, його заступник Володимир Василенко й директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій ОВА Дмитро Мандріков обговорили спільну взаємодію із представниками Управління з координації гуманітарних справ ООН в Україні.

«Продовжуємо зустрічі з міжнародними партнерами. Одне з постійних питань на порядку денному – дієві інструменти для підтримки жителів Полтавщини, – зазначив Філіп Пронін. – Із представниками Управління з координації гуманітарних справ ООН в Україні обговорили нашу взаємодію. Вона розвивається за різними напрямами. Це і створення умов проживання для ВПО, і забезпечення продуктовими наборами, і цільова грошова підтримка постраждалого населення. Не менш важливим є впровадження проєктів та ініціатив, яких потребують громади».
Також розглянули й плани на прийдешній рік.
«Серед них – реагування на виклики кризових станів. У цьому контексті чільне місце займає підтримка ментального здоров'я. Спільні дії та сталі рішення – фундамент нашого міцного і результативного партнерства», – зауважив Філіп Пронін.