Previous Next

У Полтаві презентували аудіоказку «Різдвяний подарунок»

Надрукувати

У межах Всеукраїнської акції «Національний тиждень читання» та з нагоди Дня Святого Миколая в Полтаві відбулася презентація аудіоказки Вікторії Ділай «Різдвяний подарунок». Серед учасників заходу – першокласники.

«Ця казка про світле, магічне, святкове, але таке рідне з дитинства для кожного Різдво – час мрій, змін і віри в майбутнє, – говорить авторка книги Вікторія Ділай. – Ідея написання казки виникла дуже давно, коли я гостювала у своєї бабусі. Й книга присвячена саме її пам’яті».

За словами Вікторії Ділай, твір поєднує добре знайомі мотиви: старший брат багатіє, доки молодший скніє в злиднях. Здається, що цю історію всі знають, проте нова – інакша. Версія казки дивує й розчулює.

Подарунком від молодої письменниці Вікторії Ділай став автограф із побажаннями для учасників заходу та майстер-клас, на якому дітки виготовили паперову поробку «Різдвяний янгол».

Нагадаємо, авторка Вікторія Ділай – бібліотекарка, засновниця та головна редакторка Першої онлайн-радіостанції аудіокниг в Україні SLÚHAVKA, яка є інформаційним партнером щорічної Універсальної книжкової виставки-ярмарку «ПОШУК» (м.Полтава).
Довідково. Для прослуховування аудіоказка доступна лише у додатку «Абук».