Для врегулювання питань між «Лубнигаз» і споживачами послуг у Пирятинській громаді створили профільну комісію

Надрукувати

Щоб вирішити непорозуміння між АТ «Лубнигаз» та мешканцями Пирятинської громади, створили відповідну профільну комісію. До її складу також увійшов представник від Полтавської облвійськадміністрації. Про це розповів начальник ОВА Філіп Пронін.

«У людей викликає запитання, як компанія, яка надає послуги, ігнорує передані їй показники лічильників та нараховує інші суми або фіксує борги за споживачами, – зауважив Філіп Пронін. – Люди хочуть, щоб їм повернули переплату за транспортування й безкоштовну заміну лічильників. Крім того, скаржаться на обслуговування систем газопостачання. І як наслідок – вимагають позбавлення ліцензії «Лубнигаз».
Обласна влада не лишається осторонь проблемного питання, провели спільну нараду зі сторонами для напрацювання алгоритму дій.
«Ми як обласна влада негайно включаємося у цей процес і будемо відстоювати інтереси людей. Уже провели спільну нараду з представниками підприємства та місцевої влади, щоб почути обидві сторони конфлікту і прийти до спільного вирішення проблеми. Також у громаді створили профільну комісію, до складу якої увійшов і представник Полтавської обласної військової адміністрації. Вона вивчить усі аспекти ситуації та надасть свою оцінку. Ситуація – на контролі», – підсумував Філіп Пронін.