Енергетики планують відновити електропостачання у 18 населених пунктах області до кінця доби

Надрукувати

Сьогодні вранці негода знову позбавила світла 49 населених пунктів Полтавщини. Впродовж дня енергетики виконували аварійні роботи.

«Станом на вечір без світла залишаються вісімнадцять населених пунктів. Це майже три з половиною тисячі абонентів. Над відновленням електропостачання працюють сорок одна бригада та сорок п’ять одиниць техніки. До кінця доби світло мають повернути в усі домівки», – зауважив начальник облвійськадміністрації Філіп Пронін.
Кілька днів поспіль Полтавщина, як і інші регіони країни, потерпала від негоди. Несприятлива погода спричинила низку знеструмлень в області. Всі відповідні служби працювали в цілодобовому режимі.
«Піковий момент припав на двадцять сьоме листопада. Одночасно без світла залишилися чотириста тридцять сім населених пунктів. Це понад двадцять одна тисяча абонентів. Завдяки злагодженій роботі вдалося досягти результату стовідсоткового відновлення мережі вже на вечір двадцять восьмого листопада. Дякуємо нашим енергетикам за їхню цілодобову працю», – додав Філіп Пронін.