У грудні 533 жителі Полтавщини отримають матеріальну допомогу з обласного бюджету на понад 5 млн грн

Надрукувати

З обласного бюджету спрямують понад 5 млн грн на підтримку жителів області. У грудні 533 людини отримають відповідну матеріальну допомогу. Рішення прийняли на засіданні профільної комісії ОВА. Про це повідомив начальник облвійськадміністрації Філіп Пронін.

«Восьми мешканцям Миргорода, оселі яких були пошкоджені внаслідок ворожого ракетного удару, спрямують сто вісімдесят п’ять тисяч гривень. Як і проговорювали раніше, родина загиблого від удару блискавки каноїста також отримає фінансову допомогу», – зауважив Філіп Пронін.
По 50 тис. грн спрямують на підтримку 52 сімей загиблих воїнів. 132 пораненим бійцям виплатять допомогу на лікування – 980 тис. грн.
Комісія також розглянула заяви 312 мешканців області щодо допомоги на лікування, зокрема й онкозахворювань, дітей та дорослих, оздоровлення ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Чотирьом полтавцям, оселі яких пошкоджені внаслідок пожежі, виплатять по 15 тис. грн.
«Традиційно підтримуємо наших довгожителів. Трьом людям, які в грудні відзначатимуть сторічний ювілей, з обласного бюджету спрямують одноразову допомогу – по дві тисячі гривень. Допомагаємо тим, хто цього потребує», – підкреслив Філіп Пронін.