Previous Next

Філіп Пронін побував у першому в області кулінарному хабі

Надрукувати

На базі Регіонального центру професійно-технічної освіти №1 у Кременчуці працює перший в області кулінарний хаб. Його створили у межах реформи шкільного харчування, ініційованої першою леді Оленою Зеленською. Днями його оглянув начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

«Це один із п'яти в Україні майданчиків для підготовки кухарів їдалень за новими стандартами шкільного харчування. Навчання у хабі вже пройшли 22 «агенти змін», – розповів Філіп Пронін.

Під час візиту він поспілкувалися з керівництвом, оглянув навчальну лабораторію-кафе. Крім цього, в центрі облаштували «першу кулінарну школу» для дітей від 9 до 15 років. Там опановують тонкощі кулінарії на сучасній матеріальній базі. У планах – відкриття навчального дитячого кафе. Завдяки залученню дітей та батьків популяризуватимуть здорове харчування.

Регіональний центр професійно-технічної освіти №1 має чимало перспектив для розвитку.