Філіп Пронін відвідав ліцей із посиленою військово-фізичною підготовкою в Кременчуцькому районі

Надрукувати

Начальник Полтавської облвійськадміністрації Філіп Пронін із робочим візитом побував у Кременчуцькому районі. У центрі уваги – місцеві освітні заклади. Зокрема відвідав ліцей із посиленою військово-фізичною підготовкою, ознайомився з його діяльністю, поспілкувався з адміністрацією закладу та ліцеїстами.

«Відвідали ліцей із посиленою військово-фізичною підготовкою. Нині там навчаються понад сто ліцеїстів, зокрема чотирнадцять дівчат. Діти приїжджають із різних областей країни. Серед випускників – Герої України. У лавах ЗСУ служать і викладачі закладу», – зауважив Філіп Пронін.
У межах зустрічі поспілкувалися з керівництвом закладу про стан справ і проблемні моменти. Зокрема потребує уваги питання облаштування укриттів, аби всі діти змогли навчатися очно. Крім цього, є запит на нові компʼютери та ліжка.
Також обговорили питання забезпечення ліцеїстів формою.
«У 2024 році для цих потреб передбачене фінансування у межах обласної програми. Також у перспективі – налагодження співпраці з подібним закладом за кордоном для обміну досвідом, – акцентував Філіп Пронін. – Національно-патріотичне виховання дітей – важлива складова освітнього процесу. Разом працюємо над покращенням умов навчання у закладах Полтавщини».