Previous Next

Міжнародні організації – надійні партнери в наданні допомоги на Полтавщині, – Філіп Пронін

Надрукувати

Начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін провів зустріч із представниками структур ООН у Полтавському офісі. Обговорили напрацювання за різними напрямами й актуальні запити.

«Міжнародні організації – надійні партнери в наданні допомоги на Полтавщині. Під час російського повномасштабного вторгнення наша область стала надійним хабом для регіонів, де тривають бойові дії. Ми приймаємо переселенців, є частиною логістичної системи. Це все відбувається й завдяки взаємодії зі структурами ООН. Спектр нашої співпраці широкий. Від гуманітарного забезпечення ВПО, медичних і освітніх закладів та критичної інфраструктури до надання психосоціальної підтримки», – зауважив Філіп Пронін.

На зустрічі окреслили подальшу спільну роботу. Зосередимо увагу на адаптації переселенців, які обрали Полтавщину як місце для постійного проживання, та прозорості використання міжнародної допомоги.

Філіп Пронін наголосив, що важливо, аби люди реалізовували свій потенціал у громадах, де мешкають. Продовжимо і взаємодію у сфері підтримки закладів медицини й освіти. Також подякував за ефективну комунікацію та плідне партнерство.
Зустріч відбулася в межах роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва.