Previous Next

Полтавщина долучилася до всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху

Надрукувати

У межах ІІ етапу всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху в Полтавській області провели просвітницькі уроки з підвищення рівня дотримання правил безпеки на дорозі для студентів Полтавської політехніки та малечі з Центру освіти та піклування при Полтавській політехніці.

На уроках говорили про дотримання ПДР та наслідки їх нехтування, про користь світловідбиваючих елементів у темний період доби. Діти розфарбовували тематичні розмальовки та спробували умовно переходити вулицю за сигналами світлофору.

Усі учасники у подарунок отримали інформаційну продукцію та світловідбиваючі елементи – флікери.

Заходи відбулися за підтримки Управління інфраструктури Полтавської ОВА спільно з інспекторами Відділу державного контролю у Полтавській області, Державної служби України з безпеки на транспорті та Управління патрульної поліції у Полтавській області.

Водночас представники облвійськадміністрації долучилися до засідання круглого столу «Актуальні питання з безпеки на транспорті в умовах воєнного стану», де обговорили особливості роботи перевізників в умовах воєнного стану, навчання водіїв та отримання посвідчення водія, протимінну безпеку, правила безпечної поведінки та сучасні системи пожежогасіння на транспорті.