Підтримка сімей, які усиновили дітей у 2023 році

Надрукувати

У Полтавській області вже не перший рік реалізується проєкт МБО «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Україна по підтримці сімей, які прийняли дитину-сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування, в свою родину на правах рідної.

Співпраця служб у справах дітей регіону з Благодійним фондом є додатковою конкретною, практичною допомогою сім’ям, щоб підтримати новостворені родини на їхньому шляху до щасливого та стабільного майбутнього. Старт програми підтримки таких родин у 2023 році було приурочено до Дня усиновлення 17 вересня.

Громадяни, які усиновили дітей в 2023 році та зараз мешкають в Україні отримали додаткову благодійну грошову допомогу. Розмір грошової допомоги на одну усиновлену дитину становив від 7 тис. грн до 33 тис. грн. Нині вже 12 сімей Полтавської області, які усиновили дітей у цьому році, встигли скористатися можливістю отримати додаткову благодійну грошову допомогу.

Загалом у цьому році на Полтавщині було усиновлено 28 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

З інформацією про дітей, які мріють про свою власну сім’ю, можна ознайомитися на сайті Міністерства соціальної політики України https://www.msp.gov.ua/children/search.php.

За додатковою інформацією можна також звернутися до служби у справах дітей облвійськадміністрації за телефоном +380 532 50 27 27, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Благодійний фонд ,,СОС Дитячі Містечка” розташовано за адресою: м. Полтава, вул. Соборності, 46В, телефон: (для звернень) +38050 361 38 03, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , https://sos-ukraine.org/kontakty/.

Служба у справах дітей ПОВА