Previous Next

Провели інтерактивний захід для студентів «Подорож до ментального здоров'я»

Надрукувати

У симуляційному центрі Полтавського державного медичного університету відбувся інтерактивний захід для студентів. Волонтери загону «Єдність» ПДМУ на п'яти локаціях «ментальної доріжки» заохотили молодь розвантажитись від стресу завдяки певним вправам.

«Наразі молодь дуже постраждала ментально через ковід, війну та особисті проблеми. Для студентів це можливість розважитись та приділити час своєму ментальному здоров'ю. Ці техніки можна виконувати й самостійно вдома в стресових ситуаціях», – розповіла регіональний координатор Всеукраїнської програми ментального здоров’я Юлія Ющенко.

Після проходження локацій студенти порівняли свій психологічний стан до та після, перевіряючи чи спрацювали нові навички.

Волонтери загону «Єдність» планують вивчити нові техніки психологічної допомоги та провести подібні інтерактиви в інших освітніх закладах Полтави.

Нагадаємо, що в області розбудовують систему підтримки ментального здоров’я, започатковану на всеукраїнському рівні першою леді Оленою Зеленською. Тренінги проводять за сприяння Координаційного центру з психічного здоров'я при КМУ.

#тияк