Previous Next

У Полтавській ОВА провели чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність»

Надрукувати

Під головуванням начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна провели чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність».

«Після опрацювання документів Полтавською ОВА, теруправлінням Бюро економічної безпеки та управлінням Держаудитслужби була відмінена непрозора процедура закупівель на 102 млн грн. Підписаний раніше договір на виконання капремонту однієї з будівель у Зінькові розірваний», – розповів Філіп Пронін.

Також на засіданні заслухали представників Глобинської та Нехворощанської громад щодо уточнення технічних та якісних характеристик предметів закупівель капремонту й реконструкції житла для ВПО. Акцентували на перегляді вартості виконання робіт. Після того, як питання двічі розглянула група «Прозорість і підзвітність», підрядник вийшов із пропозицією знизити вартість, щоб зекономити бюджетні кошти та спрямувати їх на більш важливі потреби.

Філіп Пронін доручив підготувати матеріали щодо проєктів, на реалізацію яких спрямовані кошти з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Розглянуть їх на черговому засіданні.