30 громад Полтавщини запровадили офіційні сайти ЦНАПів

Надрукувати

Одне з ключових завдань центрів надання адміністративних послуг – це створення офіційних вебсайтів, що виступають не лише як інструмент взаємодії з населенням, а й як основний засіб комунікації з громадою. Створення вебсайтів відіграє важливу роль у забезпеченні доступу до інформації, зручності та ефективності, а також у підвищенні прозорості та публічності державних послуг.

Про це розповів т.в.о. начальника Управління цифрової трансформації Полтавської ОВА Іван Біліцький.

Громади Полтавщини можуть безкоштовно створювати зручні сайти ЦНАПів на платформі СВОЇ. Вона розроблена в межах швейцарсько-української Програми EGAP за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.

«Наразі 30 територіальних громад області вже впровадили офіційні сайти ЦНАПів, а інші 30 активно працюють над їх створенням. Вони отримують технічні домени та використовують конструктор сайтів для швидкої та легкої їх розробки», – розповів Іван Біліцький.

За його словами, конструктор вебсайтів на платформі СВОЇ – це інструмент, який надає ЦНАПам можливість створювати професійні вебсайти без попереднього досвіду завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу.