Заступник начальника обласного управління ДСНС розповів у радіоетері про роботу класів безпеки

Надрукувати

9 листопада, за участі заступника начальника Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимира Гришаніна та начальниці відділу ювенальної превенції поліції Полтавщини Ірини Москаленко, у етері Українського радіо «Полтава» відбулося обговорення роботи класів безпеки в області. 

Володимир Гришанін розповів радіослухачам більш детально про роботу класів безпеки, їх тематичне наповнення, відгуки дітей та вчителів від занять, а також про перспективи розвитку даного проєкту.

«Наразі в багатьох закладах освіти громад Полтавської області вже створені класи безпеки, також постійно проводяться консультації щодо розвитку мережі інформаційно-профілактичних просторів. Завдяки МВС України та ДСНС України, у співпраці з ЮНІСЕФ в області активно працює мобільний клас безпеки. Всі вони покликані легко та ненав’язливо навчити дітей правилам безпеки. Зокрема особлива увага приділяється правилам пожежної та мінної безпеки, дорожнього руху, також навчають як правильно надавати домедичну допомогу», - зауважив представник обласної Служби порятунку. 

За словами заступника начальника Головного управління, позитивні відгуки дітей та вчителів свідчать про правильно вибраний формат донесення важливої інформації.

«Діти завжди з великим задоволенням зустрічаються із рятувальниками, які за допомогою тематичного наповнення, обладнання класів безпеки проводять цікаві та пізнавальні заняття», - додав Володимир Гришанін. 

Запис трансляції можна послухати 10 листопада о 17:45 в етері Українського радіо «Полтава».

Головне управління ДСНС у Полтавській області