Previous Next

На території Полтавської області розгорнуто 589 пунктів незламності

Надрукувати

Ворог продовжує підступно атакувати Полтавщину. Маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв.

«У разі тривалих відключень світла чи тепла жителі області можуть розраховувати на пункти незламності. В них можна зігрітися, зарядити ґаджети, підключитися до інтернету», – зазаначив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

На території Полтавщини 589 пунктів незламності. Вони розгорнуті у всіх громадах. 489 створені громадами і РВА, ДСНС та Укрзалізницею. Соціально відповідальний бізнес облаштував 95 пунктів. Крім того, є п'ять пересувних пунктів ДСНС.

Адреси пунктів є на порталі Полтавської ОВА (https://poda.gov.ua/blocks-page/punkty-nezlamnosti). Також знайти найближчий пункт легко на сайті https://nezlamnist.gov.ua/.

Допоможе в пошуку й застосунок «Дія». Алгоритм простий: авторизація – послуги – пункти незламності – вибір області – перейти до мапи. Мапу можна завантажити, аби вона була доступна офлайн. У застосунку є можливість додатково встановити фільтр із необхідними опціями: пандусом, інтернетом, мобільним зв'язком, генератором.

Адреси пунктів незламності доступні й в офіційних чат-ботах у телеграмі (https://t.me/nezlamnistbot) та вайбері (https://chats.viber.com/nezlamnistbot).