Депутати підтримали збільшення фінансування Комплексної програми соціального захисту населення на 15 млн грн

Надрукувати

На позачерговій сесії облради депутатський корпус підтримав збільшення фінансування Комплексної програми соціального захисту населення на 15,1 млн грн. Про це повідомив начальник облвійськадміністрації Філіп Пронін.

«Всебічна підтримка людей – один із фокусів нашої роботи. На позачерговій сесії обласної ради депутати підтримали збільшення фінансування Комплексної програми соціального захисту населення на 15,1 млн грн. Ці кошти – на виплату грошової допомоги військовослужбовцям, які отримали поранення, членам сімей загиблих воїнів, сім’ям постраждалих цивільних осіб, тим, хто має онкологічні захворювання», – розповів Філіп Пронін.
Депутати також проголосували за зміни до обласного бюджету. Він збільшується на 53,5 млн грн. Із них 15,2 млн грн державної субвенції спрямують на впровадження заходів Нової української школи. Забезпечення пілотних класів мультимедійним обладнанням і меблями, підвищення кваліфікації педагогів. 15 млн грн отримає комунальне підприємство «Полтававодоканал» для закупівлі спецтехніки.
Завдяки залученню коштів місцевих громад спрямують 20,9 млн грн на ремонт доріг місцевого значення, 2,4 млн грн – на капремонт протирадіаційних укриттів у Гребінківській, Чутівській та Великорублівській громадах, а також реконструкцію й використання енергоефективних технологій у Пирятинському ліцеї.
«Важливі потреби та прийняті рішення. Вдячний депутатському корпусу обласної ради. Працюємо далі», – підсумував Філіп Пронін.