“Вартові безпеки”: юних полтавців запрошують у табір з поліцейськими

Надрукувати

В Україні вперше відбудеться дитячий табір “Вартові безпеки” з патрульними поліцейськими.

До нього зможуть поїхати діти від 14 до 16 років. Участь у таборі безкоштовна. Аби стати учасником табору, потрібно створити відеоролик, спрямований на вирішення певної соціальної проблеми, що стосується особистої безпеки молоді та її оточення. Відеороботи приймають до 1 червня.

Вимоги до робіт:

  1. При підготовці матеріалів повинні бути враховані умови ефективної реклами: робота, її зміст, сюжет дія сценічних осіб і персонажів не повинні суперечити Закону України «Про рекламу» від 03.07.1996 р. № 270/96; “текст реклами має бути стислим, лаконічним, оригінальним; наявність емоційного забарвлення, носіями якого є колір, світло, шрифт, малюнок, графічні елементи тощо; відсутність відомостей, що не відповідають дійсності (недостовірних даних)”.
  2. Заборонені у відеоролику елементи жорстокості, насильства, порнографії, цинізму, приниження людської честі та гідності.
  3. Зміст відеороботи має розкрити гостру соціальну проблему, на вирішення якої спрямований ролик.
    4. Відеоролик надсилається у форматі AVI/MP4/MOV (хронометраж не більше 90 секунд). За посиланням https://bit.ly/2DAaXlS

Після того як ролик буде готовий, треба заповнити гугл-форму і розмістити там посилання на відеороботу.

У таборі діти зможуть відвідати тренінги з безпечної поведінки та спорту, взяти участь у квестах, спортивних змаганнях та іграх. Також учасники табору дізнаються про основи надання домедичної допомоги, здобудуть навички тактичної підготовки і поспілкуються з українськими поліцейськими.

За додатковою інформацією звертайтеся до відділу національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту за тел.: (044) 2890830.  Табір планують провести в другій декаді липня 2019 року в м. Урзуф Донецької області

Докладніше про умови відбору за посиланням: https://bit.ly/2C1RH0s